Kahve falında pişmiş balkabağı görmek

Kahve falında pişmiş balkabağı görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş balkabağı gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında pişmiş balkabağı görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Kahve falında ballı börek görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzına bal sürmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bal dağıtmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal yemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük balkabağı görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bal çıtası görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında petek bal yemek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top