AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı süt içmek

Kahve falında ballı süt içmek

Kahve falında ballı süt içmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında ballı süt içmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ballı süt içmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Kahve falında süt ve bal görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı süt görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı süt vermek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında süt ve bal yemek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet eder.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet etmektedir.

Kahve falında bal ve süt görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bal şerbeti içmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir