AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal pekmez görmek

Kahve falında bal pekmez görmek

Kahve falında bal pekmez görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bal pekmez gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında bal pekmez yemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal pekmez görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında bal ve pekmez görmek büyük ferahlık yaşayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pekmez almak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tahin pekmez görmek araba alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma pekmezi yapmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, küfürlü söze yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez tahin görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir