AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı incir görmek

Kahve falında ballı incir görmek

Kahve falında ballı incir görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ballı incir gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında ballı incir görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ballı incir yemek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük borçların altında ezileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine incir vermek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinden incir almak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük incir görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden incir almak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir