AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden incir almak

Kahve falında ölmüş birinden incir almak

Kahve falında ölmüş birinden incir almak karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden incir almak gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kurumuş incir ağacı görmek geriye doğru gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin incir yediğini görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından düşmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında sarı incir yemek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı incir yemek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil incir yemek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük incir yemek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında incir dağıttığını görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir