AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden incir almak

Kahve falında birinden incir almak

Kahve falında birinden incir almak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, hane içine ay doğacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinden incir almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında incir duymak maddi açıdan ferahlayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında bahçede incir ağacı görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle incir yemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında incir dolması yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini incir yerken görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında incir istemek keyfin bozulacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında incir yemek ve toplamak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında incir pestili yemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir