AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı incir yemek

Kahve falında ballı incir yemek

Kahve falında ballı incir yemek kısmetin ve talihin açılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Kahve falında ballı incir yemek gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında ballı incir yemek sıkıntıların sona ereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı incir görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı incir yemek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham incir yemek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah olgun incir yemek yaşamın belli bir düzene oturacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun incir yemek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında incir yemek ve toplamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir