AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize yardımı olabilecek aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir toplamak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah incir ağacı görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah incir topladığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir