AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine incir vermek

Kahve falında ölmüş birine incir vermek

Kahve falında ölmüş birine incir vermek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine incir vermek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir görüp yemek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş incir görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında incir reçeli almak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaş incir almak maddi açıdan borçların ödeneceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle incir yemek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah olgun incir yemek küslükleri gidereceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir üzüm yemek kısmetlerinin kapanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir