AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük incir görmek

Kahve falında çürük incir görmek

Kahve falında çürük incir görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Kahve falında çürük incir gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çürük incir görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çürük hurma görmek kazancını artıracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişi çıkarmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük dut görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işarettir.

Kahve falında çürük kayısı görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında çürük dişleri çıkarmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük kırmızı biber görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir