AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde incir ağacı görmek

Kahve falında evinde incir ağacı görmek

Kahve falında evinde incir ağacı görmek yani babasına benzeyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde incir ağacı gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir koparıp yemek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hem de zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan incir yemek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ve incir ağacı görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında incir ağacından düşmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir