AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı börek görmek

Kahve falında ballı börek görmek

Kahve falında ballı börek görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ballı börek gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında ballı börek görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı börek yemek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su börek görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında su böreği yapmak elini haramdan uzak tutacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında otlu börek görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında börek satın almak dolandırılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında börek çörek almak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında etli börek yemek her şeyin gönlünce olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir