AnaSayfa / Genel / Kahve falında su böreği yapmak

Kahve falında su böreği yapmak

Kahve falında su böreği yapmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, fikirlerinin can bulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su böreği yapmak gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kahve falında su böreği yapmak ortamın bir hayli gerileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sacda börek yapmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında baklava börek yapmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli börek yapmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına inanılır.

Kahve falında sütlü börek yapmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Kahve falında kıymalı börek yapmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında tepside börek yapmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ocakta börek yapmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir