AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli börek yemek

Kahve falında etli börek yemek

Kahve falında etli börek yemek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında etli börek yemek gördüyseniz:

  • Aşırı uçlar arasında sallantıdasınız.

Kahve falında etli börek yemek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etli börek yapmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında etli börek görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiden börek yemek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates böreği yemek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek yeni yerler göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş börek yemek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bayat börek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir