AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek çörek almak

Kahve falında börek çörek almak

Kahve falında börek çörek almak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında börek çörek almak gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında pasta börek çörek görmek işinde dar boğaza gireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında börek çörek almak hak yolunda hayır işleri yapacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Kahve falında çörek börek görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, doyasıya hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında peynirli çörek görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına inanılır.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış çörek görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında mayalı çörek görmek kısmetlerinin bol olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir