AnaSayfa / Genel / Kahve falında otlu börek görmek

Kahve falında otlu börek görmek

Kahve falında otlu börek görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otlu börek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında otlu börek görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek almak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında sigara böreği görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında peynirli börek görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi börek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet eder.

Kahve falında börek yapmak yemek çok büyük mutluluklar duyulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet eder.

Kahve falında börek hamuru açmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı börek görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir