AnaSayfa / Genel / Kahve falında su börek görmek

Kahve falında su börek görmek

Kahve falında su börek görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında su börek gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında su böreği yediğini görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Kahve falında su böreği görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında su börek görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su böreği hamuru görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su böreği yemek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında su böreği yapmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölüye börek vermek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir