AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek satın almak

Kahve falında börek satın almak

Kahve falında börek satın almak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında börek satın almak gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Kahve falında börek satın almak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ıspanak böreği yemek zor zamanların geride kalacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ballı börek yemek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında börek yiyen birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında ocakta börek yapmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufkadan börek yapmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma inanılır.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir