AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı börek yemek

Kahve falında ballı börek yemek

Kahve falında ballı börek yemek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, saygısını toplayacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, insanlarla arasının açılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ayaklandıracağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı börek yemek gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında ballı börek yemek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ballı börek görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında börek tatlı yemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında baklava börek yemek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında sıcak börek yemek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı börek yemek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş börek yemek renk ve eğlence geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ börek yemek başarı elde edeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir