AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği balkondan atmak

Kahve falında köpeği balkondan atmak

Kahve falında köpeği balkondan atmak elinin darlık görmeyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği balkondan atmak gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında köpeği balkondan atmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında adamı balkondan atmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, yapılan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan insan atmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak saadetinin yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak maddi açıdan ferahlamaya, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak rahat bir hayata sahip olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

Kahve falında balkondan birini atmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir