AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı balkondan atmak

Kahve falında adamı balkondan atmak

Kahve falında adamı balkondan atmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamı balkondan atmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında adamı balkondan atmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında adamı aşağı atmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan atmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında adam balkondan atmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan birşey atmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında balkondan birini atmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan çöp atmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir