AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan korkmak

Kahve falında balkondan korkmak

Kahve falında balkondan korkmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan korkmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında balkonda korkmak ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan korkmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arıdan korkmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkmak ağlamak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında kaçmak korkmak rahat ve güzel günler geçireceğine, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemide korkmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sığırdan korkmak zor durumların biteceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir