AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda korkmak

Kahve falında balkonda korkmak

Kahve falında balkonda korkmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mutsuz olacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, ruhunu güzelleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda korkmak gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza odaklanmanız durumunda çok fazla şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında balkondan korkmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda korkmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında atlamaktan korkmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan korkmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında yangından korkmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapse girmekten korkmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkmak ve dua etmek saygın biri olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir