AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşen kadın görmek

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, kısmetinizin açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen kadın gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak adının tüm dünyaya yayılacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek makbul olan mallar edineceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir