AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında balkondan düşecek gibi olmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında balkondan düşer gibi olmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında düşüyormuş gibi olmak kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında denize düşecek gibi olmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında boşluğa düşer gibi olmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında düşüyormuş gibi hissetmek sıkıntılarının son bulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten düşecek gibi olmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir