AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşeni tutmak

Kahve falında balkondan düşeni tutmak

Kahve falında balkondan düşeni tutmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, helal rızık yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirlerine gereğinden fazla önem vermeniz seçenekleri azaltabilir, bunu akılda tutarak yol almakta fayda var.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balkondan düşeni görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir