AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında balkondan düşüp ölmek başarı elde edeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında balkon düştüğünü görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun balkondan düştüğünü görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düştüğünü görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini balkondan düşerken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir