AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, iyileşme göstereceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında kocasının balkondan düştüğünü görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazancının çok düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan düştüğünü görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun balkondan düştüğünü görmek işinin ehli durumuna geleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir