AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını balkondan düşerken görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatını ailesine adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek zorlukları atlatacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin balkondan düştüğünü görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir