AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek çektiği yokluğun unutulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında kızını balkondan düştüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kızının balkondan düştüğünü görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan çocuğunun düştüğünü görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini balkondan düşerken görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, dirliğin bozulabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir