AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • İyi fikirlerin karlı girişimlere dönüşebileceği zamanlar.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini balkondan düşerken görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin balkondan düşmesini görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak çok büyük hayır duaları alacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında birini balkondan düştüğünü görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin balkondan düştüğünü görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir