AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan birşey atmak

Kahve falında balkondan birşey atmak

Kahve falında balkondan birşey atmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kazancın katlanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan birşey atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında balkondan birşey atmak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği balkondan atmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında balkondan birini atmak çok büyük başarılar elde edeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Kahve falında bebeği balkondan atmak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında adamı balkondan atmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bereket ve huzur geleceğine delalet eder.

Kahve falında adam balkondan atmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında kediyi balkondan atmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir