AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan birini atmak

Kahve falında balkondan birini atmak

Kahve falında balkondan birini atmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan birini atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan birşey atmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamı balkondan atmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine inanılır.

Kahve falında balkondan birini atmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında balkondan insan atmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan kedi atmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı balkondan atmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir