AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda saklanmak

Kahve falında balkonda saklanmak

Kahve falında balkonda saklanmak mevkie edineceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sevinç ve sürura, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda saklanmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında balkonda saklanmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında balkona saklanmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yer altına saklanmak ters giden durumların düzeleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanından saklanmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinden saklanmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında camiye saklanmak işe gösterilen ilginin artacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına inanılır.

Kahve falında savaşta saklanmak çok uğraş vereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir