AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta saklanmak

Kahve falında savaşta saklanmak

Kahve falında savaşta saklanmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, ayrılanların kavuşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zorlukların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta saklanmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında savaştan saklanmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta saklanmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, o işi canlandıracağına işaret eder.

Kahve falında inşaatta saklanmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerden saklanmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında depremden saklanmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette saklanmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında bir yere saklanmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yer altına saklanmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir