AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından saklanmak

Kahve falında düşmanından saklanmak

Kahve falında düşmanından saklanmak ününün çoğalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, hayırlı işler yapacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Kahve falında düşmanından saklanmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında düşman askerlerinden saklanmak düze çıkacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında düşmandan kaçmak saklanmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmandan saklanmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, muradının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanlardan saklanmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanından saklanmak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede saklanmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir