AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinden saklanmak

Kahve falında birilerinden saklanmak

Kahve falında birilerinden saklanmak rızkında ve malından olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinden saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları yavaş yavaş kendini gösterebilir.

Kahve falında birilerinden saklanmak kaçmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birilerinden saklanmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalettir.

Kahve falında birilerinden saklandığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kiliseye saklanmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına işaret eder.

Kahve falında yorganin altina saklanmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukurda saklanmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında kaçtığını saklandığını görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir