AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden saklanmak

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak düşmanlarını bile affedeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak gördüyseniz:

  • Rastgele veriler ortaya atılabilir ya da çıkabilir.

Kahve falında eski sevgiliden saklanmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin saklandığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle saklanmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliden saklanmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski arkadaşı sevgili olarak görmek eğlence ve renk geleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kıyafetini giymek ömrü boyunca mutlu olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir