AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona saklanmak

Kahve falında balkona saklanmak

Kahve falında balkona saklanmak para yatıracağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, günahlarına tövbe edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işarettir.

Kahve falında balkona saklanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında balkona saklanmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda saklanmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evde saklanmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette saklanmak darlık çektiği günlerini unutacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında korkmak saklanmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten saklandığını görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında inşaatta saklanmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Kahve falında kaçıp saklandığını görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir