AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda çamaşır sermek

Kahve falında balkonda çamaşır sermek

Kahve falında balkonda çamaşır sermek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, helal lokmalar yiyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine işaret eder.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardankurtulabilirsiniz.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, kalbini kıracağına rivayet eder.

Kahve falında balkona çamaşır sermek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona halı sermek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çamaşır sermek yeni çalışmalara girişileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında damda çamaşır sermek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek şansının kendisinden yana gideceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Kahve falında temiz çamaşır sermek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir