AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çamaşır sermek

Kahve falında temiz çamaşır sermek

Kahve falında temiz çamaşır sermek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kazancının azalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında temiz çamaşır sermek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz halı sermek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çamaşır sermek yaşamdan istediklerini alacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında damda çamaşır sermek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, borçlarının kapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir