AnaSayfa / Genel / Kahve falında damda çamaşır sermek

Kahve falında damda çamaşır sermek

Kahve falında damda çamaşır sermek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damda çamaşır sermek gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Kahve falında damda çamaşır sermek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşır sermek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işarettir.

Kahve falında temiz çamaşır sermek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yaş çamaşır sermek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkona çamaşır sermek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek anne baba duaları alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir