AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona halı sermek

Kahve falında balkona halı sermek

Kahve falında balkona halı sermek yokluğa, darlığa düşeceğine, duygularını açığa vuracağına, yanlış yollardan döneceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, canını sıkılacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkona halı sermek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında balkona halı sermek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkona çamaşır sermek Tövbe Edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında bahçeye halı sermek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Kahve falında eve yeni halı sermek masa başı bir işe girileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve halı sermek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Kahve falında evine halı sermek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında halı sermek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir