AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşır sermek

Kahve falında beyaz çamaşır sermek

Kahve falında beyaz çamaşır sermek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, ferahlık veren sözler duymaya, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek etrafına güzel insanların dolacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz çamaşır sermek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında kirli çamaşır sermek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damda çamaşır sermek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çamaşır sermek kimseye el açmadan yaşayacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir