AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, eşit davranılacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da daha önce başladığınız işler aniden hızlanabilir.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek işte başarılı adımlar atılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah çamaşır sermek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır sermek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kirli çamaşır sermek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damda çamaşır sermek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir