AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona çamaşır sermek

Kahve falında balkona çamaşır sermek

Kahve falında balkona çamaşır sermek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında balkona çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında balkona çamaşır sermek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında balkona halı sermek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah çamaşır sermek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamaşır sermek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek hayırlı bir sürece girileceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir