AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çamaşır sermek

Kahve falında siyah çamaşır sermek

Kahve falında siyah çamaşır sermek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında siyah çamaşır sermek işte de mutlu olunacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkanmış çamaşır sermek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz çamaşır sermek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında balkona çamaşır sermek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında damda çamaşır sermek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Kahve falında kirli çamaşır sermek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir