AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız görmek

Kahve falında ağız görmek

Kahve falında ağız görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında ağız gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Kahve falında ağızda et görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulur.

Kahve falında ağız temizlemek hayatın düzene gireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız kokusu almak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işarettir.

Kahve falında ağızda jilet görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda tuz görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız silmek rahatının bozulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak büyük mutluluk duyulacağına, maddi imkânlarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir