AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda cam kırığı görmek

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük bir karar verileceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bunun şans olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda cam kırığı gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında ağızda cam kırıkları görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı kusmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklıkları görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıklarına basmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam kusmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam vazo görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir