AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız temizlemek

Kahve falında ağız temizlemek

Kahve falında ağız temizlemek o kimselerden menfaat göreceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kötü günler yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağız temizlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağız temizlemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Kahve falında ağız öpmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, para sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağız felci geçirmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara ağızlığı görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda lokma görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak ticarete atılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir